redonxa_eco

Redonxa Eco 2Redonxa Eco també a innici

 

Redonxa Eco és un espai dedicat a l’alimentació i està situat a la Plaça Major 7 de Sant Joan de les Abadesses, a part de ser una botiga de barri és una botiga que busca la qualitat dels seus productes, ecològics, artesans i de proximitat, dos d’aquests requisits són obligats per està a les estanteria de Redonxa Eco. El 90% dels productes els hi sabrem dir d’on provenen i molts fins i tot el nom de la persona que els produeix perquè, molts d’aquests productes els anem a buscar personalment al productor, referents que mai podrà saber el comprador comprant a grans superfícies o grans cadenes d’alimentació. Redonxa Eco també ofereix cistelles de fruita i verdura ecológica. Els Dilluns totes les periòdiques les entreguem a domicili, també hi ha l’opció d’agafar cistelles esporàdicament, aquestes es podran recollir els dimecres i/o divendres al mateix local.

En un món tant globalitzat, els aliments també han seguit aquest camí i ens venen de diferent indrets de tot el món, plens de productes (normalment químics) perquè aquests aguantin molt temps amb frigorifics mentre creuen mars, carreteres i oceans. Hi han productes que si els volem tenir i menjar han de venir de llocs llunyans i també els tenim però, nosaltres ens centrem especialment en productes de temporada i de proximitat, aquells que et poden atipar però sobretot t'omplen molt més de gust i de consciència. La nostre prioritat són productes saludables, és per això que optem pels productes ecològics, tenim fruita, verdura, ous, carn, melmeladas, conserves i molts més productes ecològics. No hem volgut deixar de banda els productors de confiança, ens referim a aquells artesans que treballen els productes amb la màxima delicadesa, aquells que són propers i que la seva qualitat ens dona aquella confiança per vendre'ls perquè són del territori i no cal afegir als aliments tots aquells ingredients per allargar la seva caducitat ni la seva estètica. Volem potenciar la compra tranquila, aquella que amb calma mires el producte, que sapigues d'on bé, que tinguis la seguretat que compres porducte sa.
Quan passeu aquesta porta, és quan sou els clients de Redonxa_Eco, els que feu compra al petit comerç, els que feu compres tranquiles, aquelles que encara pots parlar amb el que ven, que li pots demanar d'on ve el producte que en unes hores et posaràs la boca, el producte que pretens que t'alimenti i et protegeixi. SALUT I BONS ALIMENTS!!!